Vandaag stond alweer de 9e en dus ook voorlaatste competitiewedstrijd op de kalender.. als parcours was het vandaag vissen aan Zoutelande Speeltuin/Centrum. Om klokslag 09.00 volgen de loodjes richting Engeland en werden we al rap getrakteerd om een zeer pittig buitje!.. Ook trok de wind zeker op het einde behoorlijk aan..direct naast het visparcours was er ook nog een strandrace aan de gang..

Toch werden er al snel wat vissen gevangen en was het de verwachting dat het weer vooral wintervis zou zijn zoals schar en wijting.. De hoofdmoot bestond inderdaad uit deze vangsten maar er werden ook enkele pitvissen op de kaart bijgeschreven alsmede wat baarsjes en botten..

Afhankelijk van de stek was het soms weer de ellendige rommel in het water die voor kapotte lijnen zorgde maar al met al was er goed te vissen ondanks de regen en soms erg harde wind..

Michel Mosselman wist vandaag het potje te winnen met 26 stuks (graag controle en hoeveel cm) Ook de “stroper” (dhr S vd Ree) sloeg weer ongenadig toe en wist beslag te leggen op de 2e plaats (st en cm?) Als 3e eindigde Jeromy van Houdt met 17 ? st en … cm

Ook de jeugd wist het strand weer te vinden maar helaas werd er door de jongste jeugd vandaag geen vis gevangen.. Bij de categortie U21 wist…. De eerste prijs te behalen met … st en cm
Bij de veteranen was het… die met ..st en …cm de eerste plaats wist te behalen..

Op 6 december is de laatste wedstrijd en zal het nog spannend worden wie dit jaar clubkampioen wordt..Er zal dan gevist worden in de Dintelhaven met hopelijk in die tijd mooie vangsten van wijting en bot.

Met vriendelijke visgroeten,

Emile Learbuch