Betreft: Uitnodiging feestavond

Op vrijdagavond 13 december 2019 wordt er een feestavond gehouden. Deze feestavond zal plaatsvinden in het “Scheepsruum” van Café an de Sloove, Havenplein 9 te Sint Annaland. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan het ‘HSV De Zeebaars’ buffet. De kosten hiervan zijn €10,- p.p., (ook voor partners). Als je hiervan gebruik wenst te maken, dan dien je om 18.30u aanwezig te zijn en vooraf op te geven via bestuur@hsvdezeebaars.nl. Opgeven vóór 6 december 2019!

We verloten onder de aanwezige leden die dit seizoen minimaal één keer hebben mee gevist een mooie prijs. Zorg dus dat je er vanaf het begin bij bent!

Je kan er ook voor kiezen om alleen deel te nemen aan de prijsuitreiking en/of loterij. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Je wordt dan om 20.00u verwacht. Daarna worden de winnaars van het algemeen klassement gehuldigd en zijn er diverse andere prijzen te winnen. Tevens wordt er deze avond een spectaculaire loterij met mooie en grote prijzen gehouden.

Reden genoeg dus om jezelf zo snel mogelijk op te geven via bestuur@hsvdezeebaars.nl.

Met vriendelijke groet,

Iwan van aert
Secretaris Hengelsportvereniging De Zeebaars
Tel: 06 57227111
Bestuur@hsvdezeebaars.nl