Op 25 mei mogen de leden van HSV De Zeebaars eindelijk weer aan de slag. Dan staat namelijk de volgende clubwedstrijd op het programma. Op papier de 4e clubwedstrijd, maar omdat de 3e clubwedstrijd vanwege de slechte vangsten is verplaatst, geldt deze wedstrijd als 3e clubwedstrijd. Deze wedstrijd staat eigenlijk gepland aan Borssele, maar het blijkt dat hier moeilijk te vissen is en dat je er (te) veel vast zit vanwege verwilderde oesters. Omdat het bestuur niet nog een wedstrijd wil verplaatsen hebben we besloten om het parcours en tijdstip te wijzigen. We willen namelijk gaan vissen aan de Baaiweg tussen Westkapelle en Domburg. Een parcours waar we een aantal jaar geleden ook eens hebben gevist.

Vanwege de kans op mogelijke vrije vissers hebben we besloten om ook het tijdstip te vervroegen. We gaan vissen van 9.30 uur tot 13.30 uur. Inschrijven kan tussen 8.00 uur en 8.30 uur op de dijk bij de Baaiweg bij het bestuur.

Dit parcours staat bekend om vangsten die bestaan uit voornamelijk bot en zeebaars(jes), maar wellicht vangen we ook nog een scharretje, tong of geep? We vissen met vier uren afgaand water, dus een deel van het parcours start waarschijnlijk vanaf de dijk. Je kunt Baaiweg in Domburg in je TomTom intoetsen en zorg dat je de zeedijk oprijdt. Je ziet het vanzelf….

We hopen op een mooi deelnemersaantal met veel vis!

Parcours Baaiweg 25-5-2019