Op zaterdag 23 maart 2019 heeft HSV De Zeebaars een spitexcursie voor jeugdleden georganiseerd. Een aantal vrijwilligers van de club willen de jeugdleden van HSV De Zeebaars uitleg geven over het spitten van diverse soorten aas. Wat zijn de regels? Wanneer en waar moet je zijn? Hoe herken je de soorten? Hoe kun je ze bewaren en hoe moet je ze behandelen ter voorbereiding aan de wedstrijd? Allemaal interessante vragen waar de jeugdleden antwoord op zullen krijgen.

We verzamelen om 10 uur op het parkeerterreintje bij de Moggershilpolder (spitgebied nr. 9). (Tomtom adres Annavosdijkseweg 2, Sint Annaland) en we eindigen om ongeveer 12.00 uur. Jeugdleden dienen zich vooraf wel op te geven bij secretaris Iwan van Aert; bestuur@hsvdezeebaars.nl of via de Whatt’s App.

Vergeet niet om mee te nemen:

  • (Jeugd)VISpas
  • Dichte laarzen
  • Dichte emmer (bij voorkeur een grote en een kleine)
  • Warme (regen)kleding
  • Spitriek (meekijken mag ook)

NB: Bij heel slecht weer gaat het niet door, maar door een regenbuitje laten we ons niet tegenhouden!