Vanaf 8 februari starten de World Fishing Games in Zuid-Afrika. Tijdens dit zeer grote evenement, ‘de olympische spelen van het vissen’, vinden een groot aantal wereldkampioenschappen tegelijkertijd plaats in Zuid-Afrika zoals het WK Feeder, WK Zoet Dames, WK Zoet Masters, WK Karper, WK Kust Heren en WK Kust Dames. Nederland vaardigt zes ploegen af die zich daar zullen presenteren als Team Holland. Voor het WK Kust heren is Michel Mosselman geselecteerd.

Het Nederlandse team bestaat uit individueel wereldkampioen 2017 (in Zuid-Afrika) Frank Peene, Marijn Gabriëlse, Rob Punselie, Michel Mosselman, Johan Rombouts en Kees Gillissen (assistent en reserve). Arthur van Tienen is de bondscoach. De mannen zijn zeer gemotiveerd en goed voorbereid voor dit kampioenschap.

In totaal worden zestien wereldkampioenschappen afgewerkt in tien dagen. Vereeniging, Bloemhof, Langebaan, Durban, Pretoria en zo nog veel meer steden vormen het decor van de World Games 2019. Op zaterdag 9 februari is de officiële opening in Johannesburg waarna de eerste kampioenschappen op maandag starten.

Bekijk hier de officiele website van de World Games 2019 of volg evenement via deze Facebookpagina.

Indien mogelijk zal ook HSV De Zeebaars de verrichtingen van Michel en zijn team publiceren op haar website en/of Facebookpagina.

HSV De Zeebaars wenst de Nederlandse teams ontzettend veel succes!