Het bestuur van HSV De Zeebaars heeft voor 2019 weer een leuk en gevarieerd wedstrijdprogramma opgesteld. Het nieuwe seizoen zal starten op 26 januari aan Zoutelande.  Er is weer zoveel mogelijk rekening gehouden met andere belangrijke wedstrijden zoals NK’s, NKC, topcompetities (jeugd) en een enkele andere vrije wedstrijd.

In 2019 is er weer een Tholencup die we samen met HSV Oosterscheldevissers zullen organiseren, er is weer een Jeugdvisdag en met de jeugd gaan we een keer het slik op om uitleg te geven over het spitten van diverse aassoorten. Meer informatie over al deze activiteiten wordt later via deze website kenbaar gemaakt.

Er is ook weer een enkel nieuw wedstrijdparcours bedacht zoals Borssele, Waarde 14 en de Nieuwe Waterweg, maar uiteraard zijn er ook weer een aantal vertrouwde parcoursen ingepland. Kortom, we hopen er weer een sportief en gezellig seizoen van te maken met een leuke opkomst bij onze activiteiten.

Heb je zelf ook ideeën voor leuke activiteiten en/of wedstrijdparcoursen? Geef dit dan aan bij het bestuur of kom naar de Algemene Ledenvergadering op 8 januari 2019.

Wedstrijd en activiteitenoverzicht 2019: