Vanaf 20 mei gaat het Wereldkampioenschap Kustvissen voor korpsen van start in Catanzaro in het zuiden van Italië. Het eerste korps van HSV De Zeebaars zal hieraan gaan deelnemen. Dit korps bestaat uit kapitein Michel Mosselman, Adrie Aarden, Danny Goossen, Martijn Westdorp, Jeromy van Houdt en Corne Westerlaken. Korpslid Arjan Heijboer heeft besloten om niet mee te gaan en vanuit Nederland te zorgen voor ondersteuning en advies.

Kapitein Mosselman heeft veel vertrouwen in een goed resultaat.  ‘We gaan er alles aan doen om de matige prestatie van vorig jaar in Frankrijk weg te poetsen en ons stinkende best doen om het podium te halen in Italië. Dat moet zeker haalbaar zijn voor ons team, waarom niet?’

Kijk hier voor meer informatie over het 1e korps van HSV De Zeebaars.

De voorbereidingen van de mannen bestaan momenteel uit het verzamelen van informatie en het maken van verschillende lijnen. Het korps zal een aantal dagen eerder naar Italië afreizen om alvast de stranden en de visserij te verkennen zodat ze goed voorbereid aan de wedstrijden kunnen beginnen. Op zondag 21 mei zal de opening plaatsvinden en op 22 mei start de officiële training en volgen de wedstrijden.

Het korps probeert jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden via de nieuwe website van HSV De Zeebaars en de nieuwe Facebookpagina. Mis dus niks en bekijk de pagina’s regelmatig om de verrichtingen van het team (live) te volgen.

De mooie stranden van Catanzaro vormen van 21 t/m 25 mei het decors van het WK Kustvissen voor korpsen.

Het bestuur van HSV De Zeebaars wenst het team alvast veel succes en hoopt op een mooi resultaat!