Vanaf vandaag start de Rabobank Clubkas Campagne en duurt tot 16 april. Je kunt dus vanaf nu je steun uitbrengen met twee stemmen op HSV De Zeebaars! Leden van de Rabobank hebben als het goed is een persoonlijke stemcode per post gekregen. Nadat alle stemmen zijn uitgebracht wordt er een totaalbedrag van €120.000 verdeeld over de deelnemende verenigingen.

Waarom stemmen op HSV De Zeebaars?

HSV De Zeebaars is een b(l)oeiende vereniging van, voor en door sportvissers waarbij het plezier en de ontspanning voorop staan. HSV De Zeebaars is zeer actief in de regio. Zo organiseren we een jaarlijkse Jeugdvisdag waar zo’n 25 kinderen volop genieten van een leuke dag die helemaal in het teken staat van sportvissen!

Afgelopen jaar hebben we er mede voor gezorgd dat legaal vissen in de dorpskernen van Tholen mogelijk is gemaakt met een JeugdVISpas!

HSV De Zeebaars organiseert veel leuke activiteiten zoals een werpclinic, knoopmiddag en vele wedstrijden zoals o.a. de Tholencup van 2018!

De jeugd is voor HSV De Zeebaars erg belangrijk. Leden van onze vereniging zetten zich vrijwillig in om talentvolle jeugdvissers te laten ontwikkelen zodat ze succes kunnen behalen op bijvoorbeeld het Nederlands Kampioenschap Kustvissen voor Junioren en zelfs op de Wereldkampioenschappen!

Kortom, alle financiële steun is welkom en zal goed worden besteed!
Ga daarom naar https://www.rabobank.nl/lokale-bank/oosterschelde/rabobank-clubkas-campagne-gesloten-2018/ en stem op H.S.V. De Zeebaars!
Nog géén lid? Lid worden kun je hier.