Sinds kort heeft HSV De Zeebaars een nieuwe website en Facebookpagina. De huidige website voldeed niet meer aan onze wensen en de nodige veiligheidseisen. Momenteel zijn we druk bezig om onze nieuwe website op www.hsvdezeebaars.nl te vullen en zoveel mogelijk informatie van de oude website over te plaatsen. Ondertussen staat de belangrijkste informatie wel online, maar het kan dus nog even duren voordat de nieuwe website volledig functioneel is. Mocht je als bezoeker nog tips voor ons hebben, dan horen we dat graag via bestuur@hsvdezeebaars.nl.

Like de nieuwe Facebookpagina!

We hebben gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook een nieuwe Facebookpagina aan te maken omdat we de inloggegevens van de oude Facebookpagina kwijt waren. Hierdoor konden we onze nieuwe bestuursleden geen paginarollen meer toewijzen. De oude Facebookpagina zal nog wel even blijven bestaan, maar het is de bedoeling dat we langzaam overgaan op onze nieuwe pagina. Check hier snel de nieuwe pagina en geef HSV de Zeebaars een duimpje!