24 februari 2018 stond de derde wedstrijd van Hsv de Zeebaars op het programma.
Dit keer was de locatie het strand bij Dishoek. Er was dit keer weer een goede opkomst van 29 deelnemers. Deze 29 vissers wisten samen 38 vissen te vangen.  Er werden voornamelijk scharren gevangen. Ook kwamen er wat gulletjes de kant op.

Jeromy wist de wedstrijd te winnen met 5 vissen gevolgd door Rini Neele met 2 cm verschil.
Hierna volgde Matthijs Bruijnzeel met vier vissen. Matthijs ging er ook met de kanjer pot vandoor. Dit met een vis van 32 cm. Hans Buwalda werd deze keer eerste veteraan. Bij de jeugd U16 werd Joel Jansen eerste! De Jeugd U21 wist helaas geen vis te noteren.

Bovenstaande foto is van een lid van de zeebaars die wel komt supporteren,  maar niet voor maart zijn visspullen van zolder haalt.(man met de fles)

Er werd nog een gele kaart uitgeschreven omdat een deelnemer zijn aas met een enorme fles neusspray bespoot. Dit is waarschijnlijk uit een ander wedstrijdverslag te letterlijk genomen. Maar dit is toch de bedoeling niet. Staat ook in het reglement van Hsv de Zeebaars.

Volgende wedstrijd is 7 april aan Baarland van 11:30 tot 15:30

Namens het bestuur willen wij ook de sponsor hengelsport Oosterschelde bedanken voor de sponsoring van de prijzen van de jeugd.

Groeten,
Sander van der Ree